AKTUELLE
TILBUD

Tyverialarm

Tyverialarm og alarmsystemer

Din sikkerhed er helt central for os. Vi installerer certificerede tyverialarmer til både private og erhvervskunder, som alle tilknyttes en døgnbemandet kontrolcentral. De bedste alarmsystemer er tilpasset dine behov og værdier – hverken mere eller mindre.
alarm_01

Få ro i maven med en sikker tyverialarm

En velfungerende tyverialarm fra Securicom kan holde tyvene ude. Den fungerer også præventivt ved at give dig tryghed, ligesom det er en rigtig god investering set i forhold til udgifter, svie og smerte i forbindelse med et indbrud.

Tryg overvågning på døre og vinduer

Alarm til hus eller erhvervsejendom kan indebære en total skalsikring af alle vinduer og døre. Securicoms systemer alarmerer en kontrolcentral, hvis nogle prøver at bryde ind, mens alarmen er slået til. Der reageres med det samme, når alarmen går.

Du kan også selv følge med i dit alarmsystem ved at downloade Appen og eventuelt nå at afblæse en falsk alarm.

Sørg for altid for at lukke alle vinduer og låse alle døre, når du forlader bygningen og slår alarmen til.

Bestil tyverialarm / alarmsystem

Kørebog

Indsendelsen af denne formular er ikke en bindende bestilling.

Vi sammensætter et alarmsystem til dine behov

Når du handler med Securicom får du konkret viden om alt det, du skal tænke på – og ikke mindst hvad tyven tænker på. Der er mange muligheder for tyverialarmer og en grundig gennemgang af dit hjem eller din virksomhed er nødvendigt for at vælge det korrekte alarmsystem.

Derfor tilbyder vi altid at afdække alle risici i din ejendom, så vi sammen finder en løsning med præcis sikring af dine værdier. Flere og flere vælger at kombinere alarmer med videoovervågning eller tågesikring hos Securicom.

Lad os hjælpe dig med en tyverialarm, der passer til dine behov

Securicom hjælper dig hele vejen igennem processen, så du i sidste ende får den helt rigtige alarm. Du har mulighed for at få en serviceordning både hvis du køber med det samme eller får en lejeaftale.

Vi har base på Sjælland, men samarbejder med lokale vagtfirmaer over hele landet. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 266 177 eller pr. e-mail info@securicom.dk

Vigtig viden om Tyverialarm

No data was found

Der findes mange forskellige løsninger indenfor alarmsystemer – det handler alt sammen om dit behov. Kontakt os via en af formularerne på denne side, så tager vi kontakt til dig.

Har du spørgsmål om alarmsystemer, så vil vi med glæde svare dig. Send os dine oplysninger og så bliver du kontaktet indenfor kort tid.

Vi kontakter dig

Videoovervågning

Ønsker du overvågning af dit hjem eller virksomhed?