AKTUELLE
TILBUD

Flådestyring

Flådestyring
Effektiv GPS sporing af dine firmabiler

Med GPS-baseret flådestyring sparer du både penge og passer på vores miljø. For med flådestyring bliver administration og ruteplanlægning nemt og enkelt, og det reducerer køretid og brændstofforbrug.

Effektiv GPS tracking

Samtidig kan du til hver en tid dokumentere det præcise timeforbrug overfor dine kunder, hvilket kan afhjælpe mange diskussioner. Hos Securicom tilbyder vi en yderst effektiv løsning med GPS tracking af køretøjer til en af markedets laveste priser.

GPS sporing af bilflåde i den daglige planlægning
Med en GPS tracker i hver firmabil kan du nemt følge med i hvor og hvor længe bilerne er ud på landevejene eller befinder sig hos en kunde. Det overblik får du på din computerskærm hjemme i virksomheden, og på den måde kan du planlægge ruter med effektiv afdækning af alle køreafstande. Du kan også følge med i at dagens opgaver løses.

Følg tyvens elektroniske fodspor
Vi oplever også GPS trackerens anvendelighed, når uheldet er ude og et eller flere køretøjer bliver stjålet fra din bilflåde. GPS’en sidder skjult for tyven et sted i bilen, så du på afstand kan følge med i køreruten og se, hvor bilen ender.

Det er en effektiv sporing af alle biler, og på den måde har vi været med til at finde mange stjålne firmabiler – også uden for landets grænser.

Bliv kontaktet om flådestyring

Kørebog

REFERENCE

Holbæk Køl A/S benytter flådestyring fra Securicom Sikkerhedssystemer A/S

Læs mere

Holbæk Køl A/S er en mellemstor og velrenommeret virksomhed fra Holbæk, som primært udfører opgaver indenfor køl og frost samt aircondition og klimaanlæg over hele Sjælland. Deres medarbejdere kører hver dag mange kilometer i firmabilerne for at udføre opgaver og service for deres kunder.

Indehaver Per Andersen fortæller: »Jeg havde egentlig ikke en fornemmelse af, at mine medarbejdere brugte deres firmabiler forkert. Men brændstof og biler er en stor omkostning i vores forretning, så jeg synes det kunne være spændende at se om det var muligt, at effektivisere. Og det viste sig at holde stik.«

»Det var vigtigt for mig, at inddrage medarbejderne i beslutningen om implementeringen af flådestyring. Der var selvfølgelig bemærkninger om overvågning, men da jeg fortalte dem, at det udover brændstofbesparelser også handlede om at minimere virksomhedens CO2-udledning samt effektivisering af vores allesammens hverdag, så var de klar på at prøve det af.«

»Da mine medarbejdere var kommet ind i rutinen gav de udtryk for, at de faktisk følte sig mindre stressede i hverdagen. Pludselig var der en accept af, at man ikke skulle race mellem kunderne for at nå det hele for de vidste nu, at det var en prioritet for virksomheden, at fartgrænserne blev overholdt, så der kunne spares på brændstoffet.«

»For min virksomhed har det udover mindre stressede medarbejdere betydet, at vi har et markant mindre brændstofforbrug, billigere serviceeftersyn og færre skader på bilerne. Så jeg kan bestemt anbefale flådestyring til alle virksomheder, der bruger biler i deres hverdag.«

Samarbejdet med Securicom

»Jeg har samarbejdet tæt med Jess fra Securicom gennem flere år. Der er altid god og hurtig service, hvis vi har spørgsmål. Vi har oplevet, at sporingsenhederne i bilerne er stabile og nøjagtige, og giver os de data vi har brug for.«

Spar driftsomkostninger

Securicom Flådestyring sikrer jer den relevante data, så I kan optimere kørslen og udnytte jeres ressourcer optimalt.

  • Optimer medarbejdernes arbejdstid
  • Overblik over reel arbejdstid
  • Bedre planlægning af vagter/ruter
  • Optimering af faktureret tid

Securicom Flådestyring kan ses på bundlinjen.

Minimer administrativt arbejde

Securicom Flådestyring hjælper jer med administrationen, så I kan koncentrere jer om jeres kerneopgaver og genfinde arbejdsglæden.

  • Digitaliseret arbejdsgang
  • Overblik over køretøjer hjemme og i marken
  • Automatisering af dataregistrering
  • Fuld integration med økonomisystemet

Securicom giver jer overblik og letter den administrative byrde.

Markedets mest fleksible elektroniske kørebog

Samtidig fungerer GPS trackeren som en fuldautomatisk kørebog, hvilket både små og store erhvervsdrivende nyder godt af.

Høre mere om flådestyring med GPS tracker

Kontakt os for en uforpligtende dialog omkring en GPS tracker, der dækker alle behov i din virksomhed. Vi kommer gerne ud på dit kontor og fortæller om muligheden for denne flådestyring. Du kan købe med det samme eller få en lejeaftale.

Vi har base på Sjælland men dækker hele landet. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 266 177 eller e-mail info@securicom.dk

Prisen afhænger af antallet af køretøjer, kørselsmønstre og flere andre parametre. Kontakt os via en af formularerne på denne side, så tager vi kontakt til dig.

Har du kun 1 køretøj du ønsker tracking på i din virksomhed, så er vores elektroniske kørebog noget for dig. Send os dine oplysninger og så bliver du kontaktet indenfor kort tid.

Vi kontakter dig