Flådestyring

Flådestyring
Effektiv GPS sporing af dine firmabiler

Med GPS-baseret flådestyring sparer du både penge og passer på vores miljø. For med flådestyring bliver administration og ruteplanlægning nemt og enkelt, og det reducerer køretid og brændstofforbrug.

Effektiv GPS tracking

Samtidig kan du til hver en tid dokumentere det præcise timeforbrug overfor dine kunder, hvilket kan afhjælpe mange diskussioner. Hos Securicom tilbyder vi en yderst effektiv løsning med GPS tracking af køretøjer til en af markedets laveste priser.

GPS sporing af bilflåde i den daglige planlægning
Med en GPS tracker i hver firmabil kan du nemt følge med i hvor og hvor længe bilerne er ud på landevejene eller befinder sig hos en kunde. Det overblik får du på din computerskærm hjemme i virksomheden, og på den måde kan du planlægge ruter med effektiv afdækning af alle køreafstande. Du kan også følge med i at dagens opgaver løses.

Følg tyvens elektroniske fodspor
Vi oplever også GPS trackerens anvendelighed, når uheldet er ude og et eller flere køretøjer bliver stjålet fra din bilflåde. GPS’en sidder skjult for tyven et sted i bilen, så du på afstand kan følge med i køreruten og se, hvor bilen ender.

Det er en effektiv sporing af alle biler, og på den måde har vi været med til at finde mange stjålne firmabiler – også uden for landets grænser.

Bliv kontaktet om flådestyring

Kørebog

Markedets mest fleksible elektroniske kørebog

Samtidig fungerer GPS trackeren som en fuldautomatisk kørebog, hvilket både små og store erhvervsdrivende nyder godt af.

Høre mere om flådestyring med GPS tracker

Kontakt os for en uforpligtende dialog omkring en GPS tracker, der dækker alle behov i din virksomhed. Vi kommer gerne ud på dit kontor og fortæller om muligheden for denne flådestyring. Du kan købe med det samme eller få en lejeaftale.

Vi har base på Sjælland men dækker hele landet. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 266 177 eller e-mail info@securicom.dk

Vigtig viden om Flådestyring

No data was found

Prisen afhænger af antallet af køretøjer, kørselsmønstre og flere andre parametre. Kontakt os via en af formularerne på denne side, så tager vi kontakt til dig.

Har du kun 1 køretøj du ønsker tracking på i din virksomhed, så er vores elektroniske kørebog noget for dig. Send os dine oplysninger og så bliver du kontaktet indenfor kort tid.

Vi kontakter dig