AKTUELLE
TILBUD

Tågesikring

Tågesikring

Forestil dig, at et fuldstændig uigennemsigtigt tågeslør spreder sig i løbet få sekunder og får dig til at vakle rundt i blinde. Sådan virker tågesikring fra Securicom, når tågealarmen i din ejendom aktiveres af ubudne gæster. På den måde kan røgkanoner få sat et øjeblikkeligt stop for alle indbrud eller forsøg på hærværk.
fog_01

Når røgkanoner slører for de ubudne gæster

Tågesikring for private og erhverv
Det handler om at gøre det så svært for tyven som muligt, og her er røgkanoner effektive. Vi sætter tågekanoner op hos både private og erhvervsdrivende, hvor de udløses af bevægelsessensorer. De kan også monteres, så de aktiveres af tryk på en knap, hvilket bruges på tankstationer, i kiosker, banker, supermarkeder og lignende.

Vi er med hele vejen fra at rådgive om den for dig bedste løsning til at montere og kontrollere, at produktet virker som det skal. Hvis du samtidig har installeret et alarmsystem, så får kontrolcentralen også besked med det samme og kan rykke ud.

Tyven mister evnen til at se
Tågesikring er en effektiv løsning for både private og erhverv. Når røgkanonerne går i gang, mister tyven fuldstændig evnen til at se noget i lokalerne og kan derfor ikke finde værdigenstandene. I mange tilfælde er tyven nødsaget til at forlade ejendommen uden gevinst. Derfor er det en rigtig god investering, hvor et tågeslør kan gøre det umuligt for tyven at udføre sit arbejde.

Bestil tågesikring

Kørebog

Indsendelsen af denne formular er ikke en bindende bestilling.

Brug videoovervågning i din nye reklamefilm
Udover den øgede sikkerhed på arbejdspladsen, kan du også slå overvågningskameraernes timelapse-funktion til. Det betyder, at der kan tages et billede hver time i løbet af alle arbejdsdage, som du kan klippe sammen til en reklamefilm, der viser byggeriets fremdrift. Så hvis du mangler billeder af din byggeplads i fuld funktion, så kan det multifunktionelle overvågningssystem også klare det for dig.

Vil du øge sikkerheden på din arbejdsplads?
Vi kan hjælpe dig med at skrue den bedste løsning sammen til lige netop dine behov. Kontakt os til en uforpligtende samtale og få lavet et tilbud. Du kan købe med det samme eller få en lejeaftale. Kontakt os på telefon 70 266 177 eller på mail info@securicom.dk. Vi har base på Sjælland.

Vigtig viden om Tågesikring

No data was found

Der findes mange forskellige løsninger indenfor tågesikring – det handler alt sammen om dit behov. Kontakt os via en af formularerne på denne side, så tager vi kontakt til dig.

Har du spørgsmål om tågesikring, så vil vi med glæde svare dig. Send os dine oplysninger og så bliver du kontaktet indenfor kort tid.

Vi kontakter dig

Videoovervågning

Ønsker du overvågning af dit hjem eller virksomhed?