AKTUELLE
TILBUD

Elektronisk nøgleboks

Elektronisk nøgleboks
- Nem adgang og sikker opbevaring af nøgler

Denne smarte elektroniske nøgleboks kan åbnes med en app, fingeraftryk, adgangsbrik, kode og stemme. Du kan låse nøgleboksen op fra mobiltelefonen med et enkelt klik. App’en giver dig også mulighed for at give adgang til andre ved at generere midlertidige koder.

elektronisk-noegleboks_01

Elektronisk nøgleboks passer perfekt til dit hjem, sommerhus, byggeplads, skurvogn mv.

TILBUD: KR. 1.240,00
EKSKL. MOMS. KR. 1.550,00 INKL. MOMS.
VEJL. UDSALGSPRIS: KR. 2.200,00 EKSKL. MOMS

Den elektroniske nøgleboks fra Securicom er en smart nøgleboks med fingeraftryk, adgangsbrik og adgangskode. Den understøtter op til 100 fingeraftryk, 6-16 cifre adgangskoder, hvilket giver mere end 100 milliarder adgangskodekombinationer.

Der er trådløs Bluetooth i nøgleboksen, så boksen nemt kan åbnes med en app. Du kan låse nøgleboksen op fra mobiltelefonen med et enkelt klik. Det giver dig også mulighed for at give adgang til andre ved at generere midlertidige koder. Ved at oprette forbindelse til til en WIFI-gateway (sælges separat) kan du fjernstyre via WIFI og stemmestyring via Alexa og Google Assistent.

Nøgleboksen er udført i en kraftig zinklegering og massivt stål, hvilket gør boksen meget holdbar og robust. Du kan sikkert hænge nøgleboksen på dørhåndtaget, hegn eller hvor som helst du vil, eller montere den på væggen.

Nøgleboksen kan åbnes på 4 måder

Bestil elektronisk nøgleboks

Kørebog

TILBUD: KR. 1.240,00
EKSKL. MOMS. KR. 1.550,00 INKL. MOMS.
VEJL. UDSALGSPRIS: KR. 2.200,00 EKSKL. MOMS

Den elektroniske nøgleboks kan bruges uden nogen former for abonnement. Installation og opsætning er nemt og bekvemt.

Har du brug for mere end 1 nøgleboks til din virksomhed, hjem eller sommerhus, så send os venligst dine kontakt oplysninger – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi kontakter dig privat

Flådestyring for virksomheder stort kørselsbehov

Med flådestyring bliver administration og ruteplanlægning nemt og enkelt, og det reducerer køretid og brændstofforbrug.