AKTUELLE
TILBUD

Byggepladsovervågning

Overvågning af byggepladsen

Forebyg indbrud, tyveri og ubudne gæster på din byggeplads med et overvågningssystem fra Securicom. Videoovervågning udendørs på byggepladser er en effektiv måde at sikre maskiner og materiel mod at forsvinde.

Stor sikkerhed med overvågning døgnet rundt

Byggepladsen overvåges alle døgnets 24 timer
Hen på de sene aftentimer og om natten ligger mange byggepladser helt øde. Alle håndværkere, arbejdsmænd og bygherrer er gået hjem og tilbage står en masse maskiner og byggematerialer ubevogtet hen. Udendørs videoovervågning er sikker dokumentation af indbrud og tyveri i og udenfor arbejdstiden.

Vi tilbyder et overvågningssystem, der kan være dine øjne på byggepladsen, når du ikke selv er tilstede. Udover sikring af tyveri skaber overvågningen en særlig tryghed og sikkerhed for de medarbejdere, der færdes på pladsen som de sidste om aftenen eller de første om morgenen.

Videoovervågning udendørs fungerer, fordi det har en god præventiv effekt. Når overvågningen er skiltet, så er tyvene klar over, at de skal være ekstra forsigtige og opmærksomme – og undgår derfor ofte byggepladsen. Sørg også for skarp belysning af al materiel på området.

Suppler overvågningen med GPS trackere
Mange supplerer byggepladsovervågningen med flådestyring af de dyre maskiner og køretøjer. Det er en GPS-baseret sikkerhed, som Securicom også tilbyder. Den gør det muligt at opspore dine maskiner, hvis de bliver stjålet – også uden for landets grænser.

Bestil byggepladsovervågning

Kørebog

Indsendelsen af denne formular er ikke en bindende bestilling.

Brug videoovervågning i din nye reklamefilm
Udover den øgede sikkerhed på arbejdspladsen, kan du også slå overvågningskameraernes timelapse-funktion til. Det betyder, at der kan tages et billede hver time i løbet af alle arbejdsdage, som du kan klippe sammen til en reklamefilm, der viser byggeriets fremdrift. Så hvis du mangler billeder af din byggeplads i fuld funktion, så kan det multifunktionelle overvågningssystem også klare det for dig.

Vil du øge sikkerheden på din arbejdsplads?
Vi kan hjælpe dig med at skrue den bedste løsning sammen til lige netop dine behov. Kontakt os til en uforpligtende samtale og få lavet et tilbud. Du kan købe med det samme eller få en lejeaftale. Kontakt os på telefon 70 266 177 eller på mail info@securicom.dk. Vi har base på Sjælland.

Vigtig viden om Byggepladsovervågning

No data was found

Der findes mange forskellige løsninger indenfor byggepladsovervågning – det handler alt sammen om dit behov. Kontakt os via en af formularerne på denne side, så tager vi kontakt til dig.

Har du spørgsmål om overvågning af byggeplads, så vil vi med glæde svare dig. Send os dine oplysninger og så bliver du kontaktet indenfor kort tid.

Vi kontakter dig

Videoovervågning

Ønsker du overvågning af dit hjem eller virksomhed?