AKTUELLE
TILBUD

Profil

Securicom skaber tryghed og sikkerhed for private, erhverv og industri

Securicom har skabt sikkerhed i ejendomme, hjem og virksomheder siden 2004. Vi ved, at alle kunder ikke er ens. Derfor lytter vi opmærksomt og skræddersyr alle løsninger til hver enkelt kunde. Hvad enten det drejer sig om et lille privat hjem eller en virksomhed med 1.500 ansatte, så er vi garant for en løsning med fuld tryghed og sikkerhed.

Høj faglig ekspertise og erfaring

Alle vores sælgere er også fagligt dygtige teknikere. Derfor er ærlig og reel information med rådgivning om vores produkter din garanti for lige præcis det sikkerhedsniveau, din familie eller din virksomhed har brug for. Vi er til for skabe sikkerhed for dig og dine værdier. Vores produkter spænder over et bredt udvalg indenfor alarmsystemer og overvågning.

Kontakt Securicom
Vi har kontor i Odsherred, Holbæk og Sorø, men samarbejdspartnere i hele Danmark. Det gør os til en landsdækkende virksomhed med hurtig udrykning. Styrken ved at samarbejde med lokale vagtpatruljer er, at de kender deres nærområder til fulde, hvilket giver den bedste tryghed for dig.

Jess Forman

Direktør Jess V. Forman har med mere end 25 års erfaring i sikkerhedsbranchen, opbygget en stor viden om sikkerhed for både private og erhverv. En viden han bruger til at skabe tryghed for dig som din rådgivningspartner om dine præcise sikkerhedsbehov. Samtidig er han Securicoms daglige leder, der har føling med alle opgaver.

Securicom Sikkerhedssystemer A/S
Odsherred

Securicom Sikkerhedssystemer A/S
Holbæk

Securicom Sikkerhedssystemer A/S
Sorø