AKTUELLE
TILBUD

Adgangskontrol for boligforeninger

Sikker adgang med brik for boligforeninger

Adgang til en privat lejlighed skal være troværdig, sikker og ubrydelig. Mange boligselskaber benytter i dag elektroniske nøgler, som ikke er krypteret og som potentielt giver ubudne gæster fri adgang uden større besvær. Med en løsning fra Securicom bliver alle lejligheder sikret med en krypteret lås.

golmar-user-tag_02

Høj kvalitet og høj trykhed

Sikkerhed og tryghed er det vigtigste
Beboere skal kunne føle sig trygge ved, at ingen andre end dem selv har adgang til deres hjem. De skal stole på, at låsesystemet ikke kan manipuleres. Sådanne adgangskontrol systemer til boligselskaber tilbyder Securicom.

Vi skaber tryghed med nøglefrie løsninger
Elektroniske låse er en populær løsning i mange boligforeninger, fordi det er nemt, enkelt og sikkert. Elektroniske låse skaber ligeledes tryghed i virksomheder og i offentlige institutioner.

Vi tilbyder solide og sikre elektroniske løsninger til alle behov, herunder:

  • Elektroniske låsesystemer, hvor du logger dig ind med kode
  • ”Brikken” til det hele, som kan åbne de døre, den indkodes til
  • Nøglefrie cylindere
  • Trådløse installationer

Alle vores modeller har et enkelt og tidsløst design, og de elektroniske låsesystemer kan nemt styres centralt.

Bestil gratis gennemgang

At anskaffe et nyt og sikkert adgangskontrol system til en boligforening er en større investering og kræver grundige overvejelser. Udfyld nedenstående formular og lad os tage en snak om jeres behov.
Boligforening

Et gennemtestet system over hele Europa
Securicom har testet en række forskellige adgangssystemer velegnet til boligforeninger. Der er mange forskellige og vigtige parametre at forholde sig til, når man vælger et system, der skal give adgang til mange menneskers hjem i mange år frem. Det vigtigste er selvfølgelig, at systemet lever op til alle moderne sikkerhedskrav og kan opdateres om nødvendigt, men det skal også være nemt at benytte både for beboere og administratorer.

Vi har hos Securicom valgt at benytte systemet fra Golmar. De har produceret og udviklet adgangssystemer i mere end 30 år. Det sydeuropæiske marked samt Holland har været virksomhedens primære fokusområder indtil nu, men nu er løsningerne også blevet populære herhjemme. Og det er der en grund til – systemerne er nemlig moderne, i flot design, brugervenlige og nemme at montere, som alt sammen gør dem til oplagte alternativer hvis du står og skal renovere eller overvejer at udskifte det nuværende med mere sikkert system for dine beboere.

Mekaniske låsesystemer
Hos os kan du også vælge en klassisk løsning med en god gammeldags nøgle. Vi monterer nye låse til dine døre og laver alle de nye nøgler, du har brug for.

Boligkomplekser, institutioner og større virksomheder har ofte brug for systemnøgler, som giver adgang til alle døre for nogle og kun udvalgte døre for andre. Det holder uvedkommende ude og skaber tryghed for både beboere og ansatte.

Højt sikkerhedsniveau med adgangskontrol
Vi har mange års erfaring inden for adgangskontrol og sørger for altid at være opdateret og kunne præsentere dig for den nyeste teknologi på området. Vi tilbyder en grundig rådgivning om de forskellige adgangskontrolsystemer, så du træffer det valg, du har reelt behov for.

Kontakt os og høre mere om et nyt låsesystem
Vi kommer gerne ud til jer og fortæller om de mange muligheder, der findes indenfor elektroniske og mekaniske låsesystemer. Du kan købe med det samme eller leje udstyret. Vi har base på Sjælland men dækker hele landet. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 266 177 eller e-mail info@securicom.dk

Der er mange faktorer der spiller ind når man skal beregne pris på et system til adgangskontrol for boligforeninger. Kontakt os nedenfor for at få en snak om behovet i din boligforening.

Har du spørgsmål om adgangskontrol i boligforeninger, så vil vi med glæde svare dig. Send os dine oplysninger og så bliver du kontaktet indenfor kort tid.

Boligforening lille

Videoovervågning

Ønsker du overvågning af dit hjem eller virksomhed?