AKTUELLE
TILBUD

Låsesystemer

Låsesystemer

Adgangskontrol ved hjælp af låsesystemer kan være alt fra simple dørtelefoner og systemnøgler til yderst avancerede elektroniske systemer, der kan være integreret med videoovervågning og tyverialarmer. Vi leverer låsesystemer i alle prisklasser, som er attraktive for både private, mindre virksomheder, boligselskaber og de helt store koncerner.

Sikker kontrol via elektroniske og mekaniske låsesystemer

Smarte elektroniske låsesystemer
Skift til et elektronisk låsesystem og slip for at bekymre dig om tabte nøgler eller nøgler gemt (og glemt) under dørmåtter, krukker og sko foran hoveddøren. For med vores nøglefrie cylindere har du kun brug for at kunne huske din kode. Du har mulighed for at bruge forskellige koder, så ikke alle har adgang til at komme ud og ind ad de samme døre.

Vi skaber tryghed med nøglefrie løsninger
Elektroniske låse er en populær løsning hos erhvervsvirksomheder, ligesom mange private også går over til nøglebrikker eller låsesystemer, fordi det er nemt, enkelt og sikkert. Elektroniske låse skaber ligeledes tryghed på døgninstitutioner og i hjemmeplejen, idet beboerne og de ældre undgår ulåste døre.

Vi tilbyder solide og sikre elektroniske løsninger til alle behov, herunder:

  • Elektroniske låsesystemer, hvor du logger dig ind med kode
  • ”Brikken” til det hele, som kan åbne de døre, den indkodes til
  • Nøglefrie cylindere
  • Trådløse installationer.

Alle vores modeller har et enkelt og tidsløst design, og de elektroniske låsesystemer kan styres fra din smartphone via en App.

Bestil låsesystem

Kørebog

Indsendelsen af denne formular er ikke en bindende bestilling.

Mekaniske låsesystemer
Hos os kan du også vælge en klassisk løsning med en god gammeldags nøgle. Vi monterer nye låse til dine døre og laver alle de nye nøgler, du har brug for.

Boligkomplekser, institutioner og større virksomheder har ofte brug for systemnøgler, som giver adgang til alle døre for nogle og kun udvalgte døre for andre. Det holder uvedkommende ude og skaber tryghed for både beboere og ansatte.

Højt sikkerhedsniveau med adgangskontrol
Vi har mange års erfaring inden for adgangskontrol og sørger for altid at være opdateret og kunne præsentere dig for den nyeste teknologi på området. Vi tilbyder en grundig rådgivning om de forskellige adgangskontrolsystemer, så du træffer det valg, du har reelt behov for.

Kontakt os og høre mere om et nyt låsesystem
Vi kommer gerne ud til jer og fortæller om de mange muligheder, der findes indenfor elektroniske og mekaniske låsesystemer. Du kan købe med det samme eller leje udstyret. Vi har base på Sjælland men dækker hele landet. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 266 177 eller e-mail info@securicom.dk

Vigtig viden om Låsesystemer

No data was found
Der findes mange forskellige løsninger indenfor låsesystemer – det handler alt sammen om dit behov. Kontakt os via en af formularerne på denne side, så tager vi kontakt til dig.

Har du spørgsmål om låsesystemer, så vil vi med glæde svare dig. Send os dine oplysninger og så bliver du kontaktet indenfor kort tid.

Vi kontakter dig

Videoovervågning

Ønsker du overvågning af dit hjem eller virksomhed?