AKTUELLE
TILBUD

Elektronisk kørebog

Elektronisk kørebog
- Spar tid og penge med en professionel løsning

En elektronisk kørebog er et nemt og enkelt kørselsregnskab for alle erhvervsdrivende, som sparer dig for minutiøs registrering af alle dine kørte kilometer. For det er automatisk registrering af alt lige fra de helt korte køreærinder i firmaet til de meget lange road trips.
Elektronisk kørebog

Elektronisk kørebog er en god investering

Både små og store erhvervsdrivende nyder godt af vores elektroniske kørebog, som styres nemt og enkelt via en smartphone.

Mange af vores kunder kommer med den tilbagemelding, at deres investering i den elektroniske kørebog har tjent sig ind allerede i løbet af den første måned. Både fordi alle køreture registreres med det samme, så de sparer både administrationstid og undgår manuelle fejl – men også fordi de nu får alle småture med i det store kørselsregnskab. Småture, som er en del af arbejdsdagen, og som mange ofte glemmer at notere ned.

Bestil elektronisk kørebog

Kørebog

Elektronisk kørebog via App

Den elektroniske kørebogs App fra Securicom er en effektiv og professionel kørebogsløsning med præcis angivelse af, om turene er private eller erhvervsmæssige. Du kan følge med via din smartphone eller overskue dit køreregnskab på computeren, når du er hjemme igen.

Det er markedets mest fleksible elektroniske kørebog for erhvervsdrivende. Du skal blot downloade vores kørebogs App og montere GPS-enheden i bilens OBD stik (servicestik). Så får du en fuldautomatisk kørebog klar til årsregnskabet.

Suppler med GPS tracker
Du kan udvide den elektroniske kørebog med GPS tracking af alle firmabiler. Vi tilbyder også denne effektive flådestyring hos Securicom, hvor du blandt andet kan planlægge alle køreruter på forhånd og registrere din tid hos hver kunde.

53 kr.
Abonnement pr måned pr køretøj

Elektronisk kørebog fra Securicom er både stabil og pålidelig og samtidig til en af landets billigste.

Fra 999 kr.
Enhed + Egeninstallation til odb-stikket
Enheden installeres i bilens OBD stik og vi er selvfølgelig behjælpelig med dette.

Har du mere end 1 køretøj du ønsker tracking på i din virksomhed, så kan vi lave en speciel aftale. Send os dine oplysninger og så bliver du kontaktet indenfor kort tid.

Vi kontakter dig

Flådestyring for virksomheder stort kørselsbehov

Med flådestyring bliver administration og ruteplanlægning nemt og enkelt, og det reducerer køretid og brændstofforbrug.