AKTUELLE
TILBUD

Find viden om Securicoms services

Hvordan installeres videoovervågning korrekt?

Råd på denne hjemmeside er en samling af generelle forhold, som gælder på området. Det kan lade sig gøre at installere videoovervågning selv, men du bør i dette tilfælde være opmærksom på mere specifikke forhold ved din bolig, eller specielt ved virksomheden hvis du overvejer større TVO-anlæg (videoovervågning til erhverv).

Vi oplever ofte, at mange placerer de forskellige kameraer uhensigtsmæssigt og glemmer at vedligeholde licenserne, samt ikke får opdateret softwaren. Alle forhold som desværre er med til at forringe effekten af videoovervågning.

Samtidigt gælder der komplekse GDPR regler med hensyn til alt fra opbevaring af optagelser til offentliggørelse af billeder. Det er særdeles vigtigt, at du som virksomhed overholder databeskyttelsesforordningen og sørger for at ansatte også kender og forstår reglerne, hvis de har med videooptagelserne at gøre.

Kontakt vores eksperter på telefon 70 266 177 eller skriv til os på info@securicom.dk, hvis du har yderligere spørgsmål om reglerne for videoovervågning.

Lad os tage en snak om dine fordele ved Videoovervågning

Vi kontakter dig