AKTUELLE
TILBUD

Er din bolig attraktiv for tyvene?

Når indbrudstyvene skal finde nye steder at stjæle værdifulde ejendele, har de nogle ganske særlige favoritter. Og det kan være en rigtig god idé at anskaffe sig en privatalarm, hvis din bolig lever op til disse kriterier.
  • Ligger i et område med meget støj. Dermed har tyvene nemlig gode muligheder for at arbejde i ro og mag, uden at eventuel larm ved indbruddet høres af andre.
  • Ligger i et område, hvor der ikke er særlig mange huse eller andre bygninger tæt på. Så har tyvene ligeledes fred til at arbejde med mindsket risiko for at blive opdaget af f.eks. naboer.
  • Ligger ude af syne for eventuelle nabohuse.
  • Ligger tæt på oplagte og effektive flugtmuligheder via stier og mindre veje.
  • Ligger tæt på offentlig transport. Dermed har tyvene rig mulighed for at slippe uset væk uden brug af egne køretøjer.
  • Har døre og vinduer stående på klem. Dette gør det markant nemmere for tyvene at bryde ind uden for meget besvær, og uden at det skaber unødvendig, ekstra støj.
  • Giver klare signaler om luksus. Tegn på luksus er blandt andre: Stort hus, nyrenovationer, kunst, stor og flot carport, swimmingpool og lignende. Disse ting indikerer selvsagt, at boligen byder på dyre og lukrative ting, som tyvene kan stjæle.
  • Er udstyret med vinduer, døre og låse, der er let opbrydelige. Dette mindsker besværet for tyvene samt risikoen for at blive opdaget pga. larm. Endvidere sparer det tyvene for en masse tid, hvis de kan få hurtig adgang til boligen.
  • Er ekstra godt beskyttet af træer, buske og hegn, som gør det sværere at se boligen. Disse ting kan også skabe gode, blinde vinkler, som indbrudstyvene nyder godt af, da de således kan arbejde mere effektivt, uden at de skal bekymre sig for meget om at blive set af naboer og forbipasserende.
  • Har dårlig belysning, som dækker bedre for tyvenes aktion. En bolig på en stille villavej med dårlig belysning fra gadelamper og udendørs lamper er et rigtig godt eksempel på et tag-selv-bord for indbrudstyve.

Del dette indlæg

Andre indlæg

Sådan vælger du det rigtige byggepladsovervågningssystem
Byggepladsovervågning
Jess Forman

Sådan vælger du det rigtige byggepladsovervågningssystem

At vælge det rigtige byggepladsovervågningssystem er en vigtig beslutning, der kan have stor indflydelse på dit byggeprojekts succes. Ved at identificere dine specifikke behov, vælge kameraer af høj kvalitet, sikre brugervenlighed og tilgængelighed, vælge et fleksibelt system og prioritere sikkerhed og privatliv, vil du være godt rustet til at sikre en effektiv og sikker byggeplads.
I denne blog vil vi udforske de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du vælger et byggepladsovervågningssystem.

Læs mere »
Optimering af Køretøjsydelse: GPS Flådestyringstips
Flådestyring
Jess Forman

Optimering af Køretøjsydelse: GPS Flådestyringstips

Effektiv flådestyring er afgørende for virksomheder, der er afhængige af køretøjer til deres daglige drift. Ved hjælp af GPS-flådestyringssystemer kan virksomheder opnå bedre kontrol over deres flåde, øge produktiviteten, reducere omkostningerne og forbedre køretøjets ydelse. I denne blog vil vi udforske nogle vigtige tips til at optimere køretøjsydelsen ved hjælp af GPS-flådestyring.

Læs mere »
privatperson
Elektronisk kørebog
Jess Forman

Kan man som privatperson bruge en elektronisk kørebog?

Der er en række fordele ved at bruge en elektronisk kørebog, også som privatperson, og bruger du din egen bil på arbejdet, så har du og arbejdsgiver nøjagtig dokumentation herfor. Derudover kan du bruge den elektroniske kørebog til at dokumentere din kørsel i forhold til befordringsfradraget på din selvangivelse rubrik 51.

Læs mere »
Juridiske og etiske aspekter af byggepladsovervågning
Byggepladsovervågning
Jess Forman

Juridiske og etiske aspekter af byggepladsovervågning

Byggepladsovervågning er en stigende praksis i Danmark, hvor avancerede teknologier som kameraer, droner og sensorer bruges til at forbedre sikkerheden og effektiviteten på byggepladser. Men indførelsen af denne teknologi rejser vigtige juridiske og etiske spørgsmål, som skal adresseres for at beskytte individuel privatlivets fred og sikre ansvarlig databehandling.

Læs mere »